Onderweg…(al even)

Zo, onderweg zijn we (al even inderdaad, duurde even voor het hoofd stond naar een pc en internet). In het kort die laatste paar weken? Op 2 april naar de notaris geweest. Huis verkocht. En toen hadden we dus geen huis meer, en geen banen.

Dus? Dan ga je weer bij je ouders wonen ;-). Want, de bus was ‘nog nèt niet helemaal klaar’. Understatement inderdaad; we hebben er nog ruim zes weken fulltime aan geklust. Afronden elektra, timmeren, schuren en lakken binnenkant, bekleden wanden, maken gordijnen, lassen van trap/imperiaal en fietsendrager etc. etc. Net werk inderdaad. Zie de fotos hier.

De laatste week voor vertrek naar Australië hebben we de eerste overnachtingen in de bus gedaan. Want, na een laatste check op elektronica en de verlichte APK bij Martijn in Wildervank maakten we een afscheidsrondje door Nederland. En toen was het in Dieren wachten op de een-na-laatste set papieren (want ja, wij hebben in onze haast  een vitaal deel van het kentekenbewijs nogal serieus gearchiveerd (of kwijtgemaakt)) voor we richting de ADAC in München konden voor het laatste stukje papier….het Carnet de Passage.

Dat kentekenbewijs arriveerde dan uiteindelijk op de 25e mei met de lunch, en aangezien de mijnheer van de ADAC ons op vrijdagochtend al verwachte was er geen tijd te verliezen; direct de Autobahn op. We zijn begonnen!

Heb je een mening? Of opmerkingen?