De eerste post….

….is niet eens een echte, maar meer een placeholder. Want; er moet toch iets staan, als mensen je vragen; ‘ga je nog bloggen op de wereldreis?’ en je geeft deze url door. Dus, voor nu even dit, want we zijn tenslotte nog niet vertrokken.

Voor wie hier zomaar terecht komt? Veronique en ik vertrekken op 2 april 2012 op een trip naar Hobart, Tasmanië, Australië. Dat doen we met een tot campervan omgebouwde bestelwagen, om precies te zijn een Mercedes 609D (wil je de ontwikkeling van die bus bekijken?).

Tijdens deze reis (en misschien nog wel langer) houden we een reisverslag op dit blog bij. Op onze Facebookpagina posten we wat vluchtiger observaties. Word daar vriend, en aarzel vooral niet om hier een reactie achter te laten!

Groeten,

 

Veronique en Peter

9 thoughts on “De eerste post….

 1. Beste Veronique en Peter,

  Na een eerste bezoekje aan jullie site wil ik dus graag vriend worden van jullie pagina op Facebook. Maar hoe? Wanneer ik doorklik via jullie link kom ik inderdaad op de pagina, maar kan dan niet zomaar vriend worden. Graag een tip voor deze digibeet!

  Gr. Mark

 2. Ik verheug me nu al op jullie avonturen, verhalen en foto’s. Het zal een hele ervaring worden, positief maar soms ook minder positief, geeft niks hoor dat hoort er ook bij. Uiteindelijk zullen jullie beide terug kijken op een onvergetelijke ervaring dat zal duidelijk zijn! ( en ik weet daar alles van hihi).

  Groetjes van ons allemaal en tot volgende week Zaterdag.

 3. lieve kinders,het wordt nu werkelijkheid,spannend voor jullie maar ook voor ons
  we hopen dat de sterretjes met jullie mee zullen reizen,
  tot ziens(horens)

 4. Beste wereldreizigers,

  hoe staat het er voor?
  zijn alle klussen aan de camper al gedaan en zijn jullie al op weg of niet?
  ik heb zojuist de datum doorgekregen voor de intermediardagen dus je kan nog terug voor dit evenement.(hahahha)
  ok ik hoor t wel,

  groeten
  Frans

 5. Hoi Peter, was benieuwd waar je nu was. Maar kan uit deze blog niet veel wijzer worden. Is er een kink in de kabel gekomen?

  1. hoi alexander,

   geen extra kink in de kabel dan dat de bus verbouwen iets meer tijd kostte. maaaaaaar: we zijn nu echt onderweg. nog wel in nederland, op afscheidsrondje langs oma’s en andere familie en dan dinsdag de grens over onderweg naar italie. dus het gaat nu echt beginnen, maar vooralsnog zitten we vandaag in breda. wat door toeristenogen bekeken ook een hele leuke stad is ;-). en dit weekend limburg, en dan zondag en maandag in de achterhoek.

 6. Ja ja, jullie zijn vertrokken. Helemaal super! Benieuwd hoe het allemaal gaat lopen. liefs Marleen

 7. Hallo wereldreizigers,
  (Peter ik ben een ex-collega van Veronique). Ik zal jullie verhaal volgen door zo af en toe de site op te zoeken. Geweldig dat jullie zo een avontuur zijn gestart. Heel veel plezier.
  Groeten, Imro

Heb je een mening? Of opmerkingen?